Roštiljada u klubu Croatia

Written by Dijana Filo

 

Poštovani roditelji i učenici,

u subotu, 22.09.2012. godine, Školski odbor organizira roštiljadu za učenike i roditelje. Roštilj, uz druženje, održat će se u klubu Croatia (Hammer Straße 58, 22043 Hamburg) od 13 sati nadalje. Hrvatske nastave kao ni nastave vjeronauka toga dana neće biti.

Svi koji mogu i žele doći ukusno se najesti uz dobro društvo, molimo da se jave najkasnije do 18.09. svojim učiteljima hrvatske nastave. Plaćat će se simbolična kotizacija od 5 € po obitelji (kako bismo znali, barem otprilike, koliko ljudi očekivati). Za taj novac svaka obitelj će dobiti dva bona (svaki bon vrijedi za jedan obrok i jedno bezalkoholno piće), a uz to će i svaki učenik hrvatske škole dobiti još po jedan bon. Ako vam to neće biti dovoljno, dodatne bonove moći ćete kupiti i na licu mjesta.

Od hrane vrijedni "grill-majstori" će pripremati pečene kobasice i kotlete u lepinji sa salatom i umacima. Cijene obroka bit će simbolične (oko 2 €). Piće će biti u organizaciji Croatia kluba. Također ćemo pokušati organizirati različite igre za djecu.

Pozivamo vas da dođete u što većem broju i radujemo se vašem dolasku!

 

Friday the 14th. Joomla 2.5 Templates Designed by Joomla Templates Free. || www.hrvatska-nastava-hamburg.de was created by Denis Kirić in 2012 ||