Ranko je pronašao hrvatske zvijezde

Written by Dijana Filo

U subotu 2.11.2012. u dvorani u Danzinger Str., hrvatsko kulturno društvo "Napredak" s gospodinom Rankom Matanovićem održali su feštu. No ovaj puta naglasak je bio na djeci. Prvo ih je svojim nastupom razveselio klaun koji je ujedno i oslikavao dječja lica.
Nakon toga uslijedio je glavni dio programa nazvan "Ranko traži hrvatsku zvijezdu". Djeca su se mogla prijaviti i svoje raznovrsne talente pokazati pred prepunom dvoranom. Na natjecanju je sudjelovalo šestero djece, od toga čak četiri iz hrvatske škole - Elena Filipović (5. razred), Anamaria Vukšić (4. razred), Anabella Milanović (3. razred) i Antea Blekić (3. razred). Djevojke su bile odlične. Svojim pjesmama i plesom oduševile su publiku i pokazale da su doista hrvatske zvijezde! Osvojile su odlično 2. mjesto te im ovom prilikom čestitamo.
Nadamo se da će u budućnosti ovakvih manifestacija biti i više te da će se ubuduće javiti još više djece jer vjerujemo da ima još talenata kao što su Antea, Anabella, Anamaria i Elena.

Fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

01
02
03
04
05
06
07
08
Friday the 14th. Joomla 2.5 Templates Designed by Joomla Templates Free. || www.hrvatska-nastava-hamburg.de was created by Denis Kirić in 2012 ||